De taal van je hart

Luister naar de taal van je hart. De taal van je hart is zacht, begeleidend, helder en zeer liefdevol. Ik laat me graag leiden door mijn innerlijke stem, vaak een gevoel een weten. Liefdevol en zacht, nooit dwingend. Het volgen van deze stem brengt mij bij m’n verlangens, bij dat wat ik graag wil doen.


Onderuit

Ik leef dit, voel het, weet het en toch ineens bam…loop ik toch weer tegen een beperkende overtuiging aan waarvan ik dacht dat die al lang geëmigreerd was. Tja, daar sta ik dan met mijn overtuiging van luister naar je hart, volg je hart en dan durf ik het zelf niet. Wat kunnen beperkende overtuigingen toch hardnekkig zijn.


Dromen, durven, doen

Ik weet wat mijn hartestem mij influistert, ik voel het. Maar durf ik wel? Kan ik dit wel? Ik ben daar niet goed genoeg voor, blablabla…. Allemaal beperkende gedachten, die mij ervan weerhouden te doen wat ik voel, wat een sterk verlangen is vanuit mijn hart.

Ik ben aan het stoeien met mezelf, om een stap uit m’n comfort-zone te gaan zetten. Deze comfort-zone is in de loop der tijd al flink opgerekt wat super is en nu is het tijd om deze nog verder uit te rekken. Dat geeft even flink onbalans.

Liefdevol volg ik op mijn tempo de aanwijzingen van mijn hart, nu nog dromend en ik weet dat durven en doen gaan komen als ik er klaar voor ben.

Boeken over de taal van je hart:

Misschien vind je dit ook leuk:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *