Docente: Carla Richie

Carla Richie

Wie is Carla?

Carla heeft HEAO-EL gedaan. Ze heeft altijd veel gereisd en verschillende periodes in Frankrijk gewoond. Andere culturen hebben haar altijd zeer aangesproken, gewoon om te zien dat niet iedere samenleving hetzelfde in elkaar zit. Door het reizen kreeg zij een ruimere blik op de Nederlandse maatschappij en kwam zij in contact met onder andere het boeddhisme en hindoeïsme. Graag verdiept zij zich in de achtergronden van verschillende culturen en religies en combineert zij de opgedane kennis in haar eigen visie op het leven.

Jarenlang werkte zij in de marketing in de financiële sector. Naast haar marketingwerk is Carla altijd zeer geïnteresseerd geweest in psychologie en spirituele zaken. In 2008 besloot zij om een opleiding in energiewerk te gaan doen. In 2011 wilde zij meer concreet met energie- en lichaamswerk aan de slag en deed ze de opleiding tot Masseur aan de Holos Academie voor Massagetherapie.

Inmiddels heeft zij al een aantal jaren haar eigen massage- en reikipraktijk. Naast de praktijk waar zij 1 op 1 werkt met cliënten, geeft zij graag workshops over verschillende thema's die in ieders leven spelen. Verder wil zij graag haar marketingkennis en -ervaring delen met (aanstaande) therapeuten.

Wil je Carla leren kennen?

Carla Richie is op alle sociale media te vinden. Volg haar op bijvoorbeeld LinkedIn. Of neem gewoon contact met haar op via het contactformulier.