Levensreizen

Levensreizen is het nieuwste initiatief van Innerlijke Focus oprichtster Carla Richie. Samen met therapeut en transformateur Yvonne Bartels richtte zij Levensreizen op. Reizen om thuis te komen in je lijf.

 

Levensreizen om thuis te komen in je lijf

Een levensreis is een gelegenheid om even los te komen uit je dagelijkse leven en van je alledaagse zelf. Afstand nemen om uit te kunnen zoomen en je blik te verruimen. Of juist door in te zoomen en naar binnen te keren. Nieuwe ervaringen opdoen in een boeiende omgeving. In een natuurrijke of juist cultuurrijke omgeving. Verdieping brengen we graag door een passend programma-aanbod waarbij natuurbeleving, bewustwording, meditatie en lijfwerk een belangrijk onderdeel vormen. Volgens ons gaan deze vier prima samen met vakantie vieren! Lees meer op Levensreizen.nl!

Levensreis Goed Gegrond

8 dagen in Kleinwalsertal, Oostenrijkse Allgäuer Alpen


Dit voorjaar gaan we van zondag 16 t/m zondag 23 juni 2019 naar Mittelberg net over de grens met Duitsland.
De volgende reis is in de zomer van zondag 4 t/m zondag 11 augustus 2019.

Wil jij ook even weg van thuis, jezelf de gelegenheid geven om een diepere verbinding met jezelf ervaren? Kom dan genieten van een heerlijke vakantie én een workshop in een!

Ga nu naar Levensreizen.nl >>

 

Ga je met ons mee?

Van harte nodigen we je uit om mee te gaan op reis. Een week helemaal voor jezelf! Hou je van buiten zijn en van een lekkere wandeling? Wil je graag een week lang met een groep gelijkgestemden je dieper gegrond voelen in je lijf en in jezelf? Een week waaraan je daarna en op de lange termijn nog veel plezier zal beleven.

Deze week gaat het echt over jou. We nodigen je uit om deel te nemen aan het groepsprogramma, maar soms heb je behoefte aan tijd om alleen te zijn, te slapen, te lezen, stil te zijn of te schrijven. Ook daar is deze week ruimte voor.

Op de website van Levensreizen.nl vind je meer gedetailleerde informatie.

Ga nu naar Levensreizen.nl >>