Online Coaching via Zoom

Nieuw: Online Coaching

In deze uitdagende tijd biedt Innerlijke Focus Online Coaching via Zoom. Graag wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om je te helpen alles wat er nu op je afkomt te verwerken.

 • Vind je geen tijd en ruimte meer voor jezelf doordat iedereen nu thuis is?
 • Zie je opeens je inkomen volledig of gedeeltelijk wegvallen?
 • Zijn je geliefden getroffen door corona?
 • Maak je je zorgen over de toekomst?
 • Voel je je eenzaam?

Er zijn veel dingen die jou op dit moment stress of verdriet kunnen opleveren. Graag bied ik je een luisterend oor en mijn kennis en ervaring om je te helpen deze moeilijke tijd door te komen.


Hoe werkt Coaching via Zoom?

Coaching via Zoom is heel gemakkelijk. Veilig vanuit je eigen huis, ontvang je van mij persoonlijke begeleiding bij jouw proces.
 • Je maakt met mij telefonisch een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
 • Je ontvangt van mij een uitnodiging met inloggegevens voor een Zoomsessie.
 • Op het moment van onze afspraak klik je op de link die je van mij gekregen hebt.
 • Je vult het wachtwoord in.
 • En we zitten samen in een Zoom sessie.
 • Jij vertelt jouw verhaal en wat er op dit moment in je leven speelt.
 • Jij gaat voelen of er een klik is.
 • Ik bekijk of ik je kan helpen.
Wanneer we er allebei een goed gevoel bij hebben, starten we een coachingstraject. De duur van dit traject is volledig afhankelijk van jouw situatie. Je ontvangt van mij een plan van aanpak en een inschatting van het aantal sessies.

Juist in deze tijd is het fijn om je zorgen en verhaal kwijt te kunnen, dingen even vanuit een ander perspectief te zien en handvatten aangereikt te krijgen om met alle gevoelens en veranderingen om te leren gaan. Ik help je graag.

Coaching door wie?

Je wordt door mij, Carla Richie, persoonlijk gecoacht.

In 2015 ben ik dit platform Innerlijke Focus begonnen, vanuit het idealisme door inzicht en bewustwording meer positiviteit te brengen.

Ik ben energetisch en klassiek masseur en houd mij al jaren bezig met positieve psychologie en alles wat er via het lichaam te voelen is. De connectie tussen lichaam en geest is voor mij een vanzelfsprekende en ik ga in mijn sessies dan ook uit van een holistische visie.

Naast mijn werk als masseur, geef ik ook workshops en cursussen, zoals: Volg je hart, Work-life-balance en Sensitief Sterk (omgaan met hooggevoeligheid). Door mijn uitgebreide kennis, interesse en ervaring kan ik je op veel verschillende vlakken ondersteunen.

Maak nu GRATIS kennis!

Tijdens de kennismaking hoor ik graag wie jij bent, wat er speelt en kan ik bepalen of ik je kan helpen. Uiteraard is de kennismaking ook bedoeld voor jou om te ervaren of je een klik met mij hebt. Wanneer we van beide kanten die klik voelen, ga ik graag een coachingstraject met je aan. Afhankelijk van wat er speelt, bepalen we hoeveel coachingssessies er waarschijnlijk nodig zijn. Vanzelfsprekend kunnen we dat altijd gedurende het traject weer aanpassen.

Ga je een coachingstraject met mij aan, dan betaal je na de gratis kennismaking € 110,- voor een uur coaching.

Dus maak snel een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek.