Onze bloggers

Carla Richie

Oprichtster Innerlijke focus. Is energetisch en klassiek masseur en houdt van vormgeving. Geeft graag workshops over thema's die in ieders leven spelen, zoals work-life-balance en het volgen van je hart.


Marjolein Kars - Hartog

Coacht in haar praktijk De Zon Coaching kinderen, jongeren en volwassenen. Met haar sterke intuïtie, levenservaring en haar humor zet ze mensen in beweging. Het oude loslaten en het nieuwe onderzoeken en omarmen! www.dezoncoaching.nl

Ingrid Methorst

Is psychodynamisch therapeut en is werkzaam als masseuse in haar eigen praktijk en in een wellness resort. Haar passie is om mensen te begeleiden op haar eigen creatieve wijze. www.zeewolde-massage.nl.


Marieke Zwinkels

Maakt online programma's (engelstalig) die mensen helpen hun echte vrije en gelukkige leven te hebben, zie: mariekezwinkels.com. Via leiderschapinonderwijs.nl werkt zij ook aan meer geluk van iedereen in het onderwijs.

Liek Steevensz

Geluksdromer en schrijfster vanuit het Hart. Vanuit haar eigen bedrijf Happy Body & Mind coacht, begeleidt en traint zij eenieder die durft te kiezen voor geluk. www.happybodyandmind.nl


Luciënne van Leeuwen

Het volgen van haar innerlijke stem bracht haar bij haar passie voor intuïtief creëren. Dagelijks geniet zij van haar werk als kunstzinnig intuïtief coach waarbij zij de ander hierin mag begeleiden.

Marie Louise de Koster

Heeft een passie voor yoga en is gek op haar Engelse buldog. Werkt in de marketing & communicatie, waarbij ze haar sensitiviteit goed weet in te zetten om anderen verder te helpen. Wil graag haar ervaringen met anderen delen en hoopt ooit haar eigen koffie café te openen.

Machteld Sikkema

Helpt je je te herinneren wie je werkelijk bent om dat vervolgens te integreren in jouw leven.Bianca van Hal

In haar bedrijf "Lief Zijn Voor Jezelf" masseert en coacht Bianca vanuit de kracht van ontspanning en intuïtie. www.liefzijnvoorjezelf.com.Linde ten Broeke

Soulcoach, schrijver en verhalenverteller en helpt vrouwen bij het kiezen en leven van een bezield leven waarmee het hele potentieel aangesproken wordt en tot volle bloei komt. www.lindetenbroek.nl. Nourish your body, mind and soul.

Vanessa Schoonbaert

Vanuit haar passie wil zij anderen inspireren naar een gelukkig leven. Gelukkig zijn begint bij jezelf. Je moet geen geluk hebben om gelukkig te zijn. www.bronvaninspiratie.be