Ook schrijven?

Wil jij ook meeschrijven aan Innerlijke Focus?

Maak gebruik van ons inspirerende platform om nog véél meer mensen te bereiken en kom in verbinding met de lezers en andere auteurs. Als auteur draag je bij aan het persoonlijk ontwikkelingsproces en het geluk van andere mensen. Inspireer anderen met jouw verhaal!Deel je geluk

Maak anderen gelukkig met jouw kennis en ervaring. Schrijf artikelen vanuit jouw levenservaring en help anderen daarmee. Jij hebt bepaalde zaken misschien al verwerkt, maar anderen zitten er nog midden in een soortgelijk iets. Deel daarom jouw ervaringen met anderen. Schrijf je verhaal op en wordt auteur op Innerlijke Focus. Deel je geluk.

Samen sterk

Door onze krachten te bundelen, creëren we een steeds groter bereik. Hierdoor bereikt jouw boodschap veel meer mensen dan in jouw huidige netwerk. Naast ieder artikel dat je schrijft, komt een korte tekst over wie jij bent met een link naar je website. Zo krijg je meer (waardevol) verkeer naar jouw website. Wat wil je nog meer?

Wordt ook auteur!

Wil jij ook artikelen schrijven voor Innerlijke Focus? Houd jij van bloggen? Dan is het een idee om te gaan bloggen voor Innerlijke Focus! Wanneer jij een artikel schrijft die past bij de visie van Innerlijke Focus, kun je op een mooie manier aandacht genereren voor jouw bedrijf of website. Naast jouw artikel komt een stukje over jezelf en een link naar je website. Kijk hier voor een voorbeeld.

Innerlijke Focus is een rap groeiend online magazine. Wij schrijven graag over onderwerpen waar we allemaal mee worstelen of hebben geworsteld, maar ook over geluk, gezondheid en liefde. Maak anderen gelukkig met jouw kennis en ervaring.

Heb je een eigen praktijk? Bevestig dan je status als expert op jouw vakgebied. Ook bloggers zonder praktijk en ervaringsdeskundigen stellen we zeer op prijs. Deel je ervaringen en kennis. Stel vragen, reageer, inspireer en help anderen door te schrijven over wat jou bezig houdt. Wanneer je verbonden bent met anderen voel je je gelukkiger. Wordt daarom auteur op Innerlijke Focus en deel je ervaringen.

Meld je nu aan als auteur!

Voor je begint met schrijven

  • Aantal woorden: We streven er naar om artikelen van ongeveer 500 woorden te schrijven. Minder is ook prima, maar we proberen wel onder de 800 woorden te blijven.
  • Promotie: Aangezien er geen financiële compensatie tegenover een artikel staat, heb je dus de kans om jouw bedrijf te promoten naast je artikel met een link naar je website.
  • Acceptatie: We kunnen helaas niet alle artikelen accepteren. Maar uiteraard krijg je altijd een reactie van ons.

Waar zijn we naar opzoek?

  • Innerlijke Focus is een mindstyle platform, we schijven over geluk, liefde, inspiratie en gezondheid. Persoonlijke artikelen over de groei die jij hebt meegemaakt vinden we leuk. Maar ook artikelen over yoga, gezonde recepten, meditatie, mindfulness, sport, hoe je gezondheid te verbeteren, ouderschap, relaties, single zijn, communicatie en voeding zijn meer dan welkom. Ook minder persoonlijke artikelen die wat meer wetenschappelijk zijn onderbouwd stellen we zeer op prijs.
  • Wanneer je een mooie foto hebt die bij je artikel past dan gebruiken wij deze, mits rechten vrij, graag.
  • Wij vinden het leuk als je vanuit jouw persoonlijke ervaring of mening schrijft. Want we willen juist een persoonlijker tintje aan Innerlijke Focus geven.

Wat bieden wij?

Wanneer je je aanmeldt en wij je artikel publiceren dan plaatsen wij naast ieder door jou geschreven artikel een korte beschrijving van jou met een link naar je website. Daarnaast krijg je een auteurspagina, waar een korte beschrijving staat van wie je bent en welke artikelen je voor Innerlijke Focus hebt geschreven. Afhankelijk van de hoeveelheid ingezonden artikelen die week, zal jou stuk ook worden gepromoot in de wekelijkse nieuwsbrief van Innerlijke Focus.

Door de link naar je website, krijg je meer bezoekers op je website en scoor je hoger in de zoekmachines. Ideaal wanneer je een eigen (coachings)praktijk hebt. Daarnaast promoten we je artikelen op de Facebook- en Twitterpagina van Innerlijke Focus. Zo bereik je meer mensen en creëer je meer verkeer naar jouw eigen website.

Waarom schrijven?

Innerlijke Focus is een snel groeiende website met een inmiddels trouwe groep bezoekers. Onze community groeit razend snel!
Profiteer nu ook van ons groeiende bereik en schrijf een artikel voor Innerlijke Focus! Veel plezier met schrijven en we zien je artikel graag tegemoet!


Meld je nu aan als auteur!

Veel gestelde vragen

Kan iedereen auteur worden?
Na aanmelding kijken wij of jouw artikelen passen bij op onze visie. Als dit het geval is; dan word je auteur. Wij kiezen selectief om te voorkomen dat er teveel over bepaalde onderwerpen wordt geschreven. Ook vinden we kwaliteit en een zekere diepgang van de artikelen belangrijk.

Wat gebeurt er met mijn artikelen als mijn auteurschap voorbij is?
De artikelen blijven altijd op de website staan. Je blijft dus altijd zichtbaar als auteur. Wanneer je auteurschap afloopt, heb je alleen geen inlog meer voor de website, dus je kunt geen nieuwe artikelen meer inzenden. Wanneer je liever hebt, dat we je artikelen na beëindiging van je auteurschap verwijderen, dan kan dat uiteraard ook. Laat het ons dan gewoon even weten.

Waarover kan ik schrijven?
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe inzichten en oefeningen voor een gelukkig geïnspireerd leven. Verder vinden we het belangrijk dat de artikelen op Innerlijke Focus uniek zijn en niet elders gepubliceerd. Denk je dat jouw kennis en ervaring een mooie aanvulling is op Innerlijke Focus? Meld je dan nu aan als auteur! Dan kijken wij of er een wederzijdse klik is.

Zit er een limiet op het inzenden van artikelen?
Er geldt een maximum van 1 artikel per auteur per week. Wij zorgen voor een passende planning. Je artikel wordt doorgaans binnen 2 weken gepubliceerd. Wanneer je meer artikelen in 1 keer inzendt, plannen we dit vooruit.

Hoe stuur ik de artikelen in ter goedkeuring?
Het insturen van je artikelen is erg gemakkelijk. Je ontvangt als auteur van ons een login en kunt daar je artikelen klaarzetten ter goedkeuring. Wij hebben de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Het inzenden van artikelen wijst zichzelf. Bovendien staan wij dagelijks met support voor je klaar.

Ik ben geen ervaren schrijver, is dat een probleem?
Nee, wij stellen ons platform beschikbaar voor mensen die hun kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, geluk & vitaliteit met anderen willen delen. Wel verwachten wij van onze auteurs dat ze goede, foutloze artikelen kunnen schrijven. Natuurlijk denken we graag met je mee over de inhoud van je artikelen en geven feedback waar nodig.