Workshops

Workshop overzicht

Wil je een workshop volgen? Hieronder een overzicht van de workshops die worden gegeven.

GOED GEGROND

In deze workshop leer je hoe het is om je te verbinden met de aarde. Je leert hoe je vanuit een gegronde stabiele basis kunt leven, zodat je je na een drukke dag frisser en energieker voelt.

Meer info over deze workshop

LEVEN VANUIT JE HART

Je leert te voelen wat er echt bij jou past, wie je in wezen bent. Je leert je hart open te stellen en contact te maken met jouw innerlijke drijfveren. Leven vanuit je hart, is luchtiger, vanuit plezier.

Meer info over deze workshop

ONT-MOETEN

Je leert hoe het voelt dat je steeds dingen moet. Van wie moet het? Vanuit je omgeving, vanuit (oude) overtuigingen? Wat gebeurt er wanneer je die overtuigingen los laat en gaat doen wat jij echt wilt.

Meer info over deze workshop

SCHRIJVEN VANUIT JE HART

Schrijven vanuit het hart kan iedereen! Echt iedereen! Vanuit je hart komen de mooiste woorden, de mooiste zinnen en de mooiste wijsheden op papier. Durf jij te kiezen voor GELUK?

Meer info over deze workshop

VERTROUWEN & VERBINDEN

Je leert voelen hoe het is om vertrouwen te hebben, zowel in jezelf als in anderen. Wat houdt je tegen om voluit vanuit vertrouwen te handelen en te zijn. Je leert je ook te verbinden met de mensen in je leven.

Meer info over deze workshop

VITALITEIT & LEVENSENERGIE

Je gaat voelen hoe het met je is. Waar krijg je energie van? Wat zijn energie-slurpers? Je wordt je bewust van welke activiteiten, voeding of mensen goed voor je zijn en welke je veel energie kosten.

Meer info over deze workshop

WORK-LIFE BALANCE

We bekijken aan de hand van het JDR model, hoe het is gesteld met jouw work-life balance. Je krijgt inzicht in de zaken die je veel energie kosten en wat jou energie geeft. Waardoor kom jij in een flow?

Meer info over deze workshop